Nem megy többet Mikulás


Arold Péter Hírek VIII. kerület

Pikó András Facebook bejegyzésében véleményezte elődei Mikulás „hadjáratait” és megígérte, hogy Mikulás lesz, de az ajándékot nem a képviselők fogják osztogatni az óvodákban.

Mint az tudott, tavaly a VIII. kerületi önkormányzat képviselői járták a környék iskoláit, hogy maguk osszák a csomagokat. Erről még annak idején be is számolt az önkormányzati média

Polgármesteri aprómunkák.
Néha olyan dolgokról is döntenie kell az embernek, amivel szembesülve először leesik a székről.
„Kapnak-e idén Mikulás-csomagot a képviselők?
Mire én: miért eddig kaptak?!”
Kiderült, hogy a kérdező arra gondolt, hogy készüljenek-e Mikulás-csomagok az óvodákba, hogy a képviselők bevihessék és szétoszthassák a gyerekeknek.
Komolyan.
Álítólag volt olyan képviselő, aki maga öltözött be Mikulásnak.
Úgyhogy ezt a hagyományt megszakítjuk, idén nem a képviselők osztogatnak csomagot, hanem rendes, nem-politikus Mikulások,
Viszont idén is lesz jégpálya és a téli szünetben biztosan a korcsolyabérlést is ingyenessé tesszük, ne ezen múljon, hogy a szegényebb gyerekek tudnak-e korizni vagy sem.
Jut eszembe: nincs kerületi újság, FB-oldal, honlap és az infopontokkal is kellene valamit kezdeni. Folyamatosan dolgozunk ezen. De ha a leggyorsabban haladunk, akkor is november végén, december elején jöhet ki a már nem propaganda lapunk első száma.

 


Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük