A 19 éves Király Márk telefonja átadására kényszerítette a sértettet


Telefont lopott, elmenekült

A Budapesti Rendőr-főkapitányság VIII. kerületi Rendőrkapitányság 01080/822/2017. bűnügyi számon folytat nyomozást rablás bűntett miatt Király Márk ellen, aki a rendelkezésre álló adatok alapján megalapozottan gyanúsítható azzal, hogy 2017. március 5-én délután a Budapest VIII., Vajdahunyad utcában egy késsel megfenyegette a sértettet, aki ennek hatására mobiltelefonját a földre dobta. A 19 éves fiatal ezután a telefont magához vette, majd távozott a helyszínről.
A Király Márk felkutatására tett intézkedések ez idáig eredményre nem vezettek, jelenleg a nyomozó hatóság előtt ismeretlen helyen tartózkodik, így ellene elfogatóparancsot bocsátottak ki.

 

Forrás és fotó: police.hu

A Budapesti Rendőr-főkapitányság VIII. kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki a fényképen látható személyt felismeri vagy tartózkodási helyéről információval rendelkezik, hívja a 06-1-477-37-00 telefonszámot, illetve a névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld számán, a 107, illetve a 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.


Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük