A kamera rögzítette a rablást

A józsefvárosi rendőrök elfogták azt a három férfit, akik bántalmaztak és kiraboltak egy elefántcsontparti állampolgárt.

A 23 éves szegedi K. Dániel és társai, egy 21 éves benki és egy 19 éves aranyosapáti férfi 2018. szeptember 26-án éjszaka Budapest VIII. kerületében, a Kisfuvaros utcában bántalmaztak egy elefántcsontparti állampolgárt, aki ennek következtében elesett, beverte a fejét és eszméletét vesztette. Az elkövetők elvették a férfi telefonját, és megpróbáltak elmenekülni a helyszínről.

A bűncselekményt a kerületi térfigyelő központ munkatársai észlelték, és értesítették a kollégákat, akik – a kapott személyleírások alapján – a Fiumei úton felismerték a három férfit. Az egyik elkövető ekkor megpróbált megszabadulni a sértett mobiltelefonjától, amit egy fa tövébe rejtett. A rendőrök a mobiltelefont lefoglalták, majd visszaadták a tulajdonosának.

A józsefvárosi rendőrök K. Dánielt és társait elfogták, majd a kerületi rendőrkapitányságon csoportosan elkövetett rablás bűntett miatt gyanúsítottként hallgatták ki. A nyomozók őrizetbe vették őket, és előterjesztést tettek letartóztatásuk indítványozására.

police.hu

Ha tetszett ossza meg másokkal is.
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Facebook Comments

Szólj hozzá!

avatar
  Subscribe  
Visszajelzés