A kamera rögzítette a rablást


A józsefvárosi rendőrök elfogták azt a három férfit, akik bántalmaztak és kiraboltak egy elefántcsontparti állampolgárt.

A 23 éves szegedi K. Dániel és társai, egy 21 éves benki és egy 19 éves aranyosapáti férfi 2018. szeptember 26-án éjszaka Budapest VIII. kerületében, a Kisfuvaros utcában bántalmaztak egy elefántcsontparti állampolgárt, aki ennek következtében elesett, beverte a fejét és eszméletét vesztette. Az elkövetők elvették a férfi telefonját, és megpróbáltak elmenekülni a helyszínről.

A bűncselekményt a kerületi térfigyelő központ munkatársai észlelték, és értesítették a kollégákat, akik – a kapott személyleírások alapján – a Fiumei úton felismerték a három férfit. Az egyik elkövető ekkor megpróbált megszabadulni a sértett mobiltelefonjától, amit egy fa tövébe rejtett. A rendőrök a mobiltelefont lefoglalták, majd visszaadták a tulajdonosának.

A józsefvárosi rendőrök K. Dánielt és társait elfogták, majd a kerületi rendőrkapitányságon csoportosan elkövetett rablás bűntett miatt gyanúsítottként hallgatták ki. A nyomozók őrizetbe vették őket, és előterjesztést tettek letartóztatásuk indítványozására.

police.hu


Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük