OTGO Otgonbayar Ershuu mongol képzőművész kiállítása


Szeretettel várjuk a műértőket OTGO Otgonbayar Ershuu mongol képzőművész „Végtelen” című kiállítására!

Megnyitó: 2020. szeptember 4. péntek, 18 óra
A kiállítás megtekinthető: 2020. szeptember 4 – szeptember 28. között, hétfőtől péntekig 10-18 óráig.
Megnyitja: Sipos Endre művészetfilozófus
Közreműködnek: Carmina Timaru, népdalénekes, Somfai Kara Dávid, sámánkutató
torokénekkel és Barvich Iván multi-instrumentalista zenész.

Otgonbayar Ershuu mongol származású festőművész, művészneve OTGO. Már 15 éves korában felfedezett tehetségként saját kiállítása volt. Szülőföldje tradicionális művészetét sokáig tanulmányozta. Az ősi jelképek mellett a buddhista ikonográfiából is merítkezett, amíg kialakul az önálló képi világa. Berlinben végezte a szakmai tanulmányait, a Berlini Művészeti Egyetem összművészeti szakán. Megalapította az Európában egyedülálló Mongólia Kulturális Központot, és itt egy galériát is létrehozott. OTGO egyedi képi világa ötvözi a tradíciók, a mongol
kultúra lenyomatait és jelenünk vizuális motívumait. Munkáinak gondolatisága
aktuális problémákkal is foglalkozik, de a nagy felületen áramló motívumok egy kozmikus időtlenséget, meditatív érzést is keltenek.

Felhívjuk szíves figyelmüket a még érvényben levő rendelkezésekre, alább olvasható a kivonat bővített házirendünkből.
“A Józsefvárosi Galériába kizárólag a kihelyezett alkoholos kézfertőtlenítő rendeltetésszerű használatát követően, orrot és szájat teljesen eltakaró maszkban lehet belépni.
A maszk viselete a benttartózkodás teljes idejére kötelező.
Maximum 20 fő tartózkodhat egyidejűleg a létesítményben, minden egyes személy a többi látogatótól és munkatársainktól egyaránt legalább 2 méteres távolságot köteles tartani.
A kézfertőtlenítő használatát mellőzők, a maszkot nem vagy nem helyesen viselők, valamint a távolságot be nem tartók azonnali hatállyal eltávolíthatók a létesítményből.”
Szíves megértésüket köszönjük!

Rendezvényeink ingyenesek, helyfoglalás az érkezés sorrendjében, legfeljebb az előadótermek ülőhelyeinek erejéig lehetséges.
Termeinkben a meghatározott maximum létszámnál több főt, illetve állóhelyre további nézőket nem fogadhatunk.
A programokra kapunyitás legelőbb 30 perccel a kezdés előtt történik és közvetlenül a kezdés előtti percekben lezárul, későn érkezőket nem áll módunkban beengedni.
Regisztrációhoz vagy klubkártyához kötött rendezvényeknél a regisztráció vagy a klubkártya szükségességét külön jelezzük.
Szíves megértésüket köszönjük!