Figyelem! Új forgalmi rend az Orczy úton az Orczy tér kereszteződésénél

A 2017. május 16-áról 17-ére (keddről szerdára) virradó éjszakától a VIII. kerületi Orczy úton az Orczy téri kereszteződésnél a villamosok és a közúti forgalom szempontjából egyaránt biztonságos közlekedést segítő, új forgalmi rendet vezetnek be, az elsőbbségi viszonyok felcserélésével.

A csomópontban az elválasztószigeteket átépítették, ezáltal a közút és a villamospálya vonalvezetése is megváltozott. A május 16-áról 17-ére (keddről szerdára) virradó éjszakától érvényes új forgalmi rend szerint a közúti forgalom és a 24-es villamos közötti elsőbbségi viszonyok felcserélődnek: a közúti forgalomnak mostantól elsőbbségadási kötelezettsége lesz a villamosok számára.

A korábbi forgalmi rend szerint a villamosoknak kellett elsőbbséget adniuk a közúton haladóknak, amely a 24-es villamos közlekedését rendszeresen akadályozta. Az új forgalmi rend a közúti és a villamosforgalom számára is biztonságos kereszteződést eredményez. A BKK kéri a gépkocsival közlekedőket, hogy az új forgalmi rendnek megfelelően, körültekintéssel közlekedjenek az érintett szakaszon.

Budapest, 2017. május 16.

Budapesti Közlekedési Központ

Ha tetszett ossza meg másokkal is.
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Facebook Comments

Szólj hozzá!

avatar
  Subscribe  
Visszajelzés