Mozgásában korlátozott férfit fosztottak ki Józsefvárosban


Mozgásában korlátozott férfit fosztottak ki Józsefvárosban. A feltételezett elkövető még át is öltözött a bűncselekmény elkövetése után azért, hogy ne ismerjék fel a rendőrök.
Egy férfi tett bejelentést 2017. június 30-án 17 órakor a rendőrségen arról, hogy a kora délutáni órákban a VIII. kerületi Szűz utcában kerekesszékének táskájából egy ismeretlen férfi kivette a telefonját, és elszaladt vele.
A nyomozók a józsefvárosi térfigyelő kamerák segítségével, a bejelentéstől számított egy órán belül beazonosították a bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható ismeretlen elkövetőt.
A járőrök aznap kora este P. Krisztiánt budapesti lakásán elfogták. A 28 éves férfi még az otthonában elismerte a bűncselekmény elkövetését. A járőröknek azt a ruhát is megmutatta, amit a bűncselekmény elkövetésekor viselt, amit már a szennyes közé rejtett el.
A nyomozók P. Krisztiánt előállították a kerületi rendőrkapitányságra, gyanúsítottként hallgatták ki, majd őrizetbe vették, és előterjesztést tesznek előzetes letartóztatásának indítványozására.


Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük