Mozgásában korlátozott férfit fosztottak ki Józsefvárosban

Mozgásában korlátozott férfit fosztottak ki Józsefvárosban. A feltételezett elkövető még át is öltözött a bűncselekmény elkövetése után azért, hogy ne ismerjék fel a rendőrök.
Egy férfi tett bejelentést 2017. június 30-án 17 órakor a rendőrségen arról, hogy a kora délutáni órákban a VIII. kerületi Szűz utcában kerekesszékének táskájából egy ismeretlen férfi kivette a telefonját, és elszaladt vele.
A nyomozók a józsefvárosi térfigyelő kamerák segítségével, a bejelentéstől számított egy órán belül beazonosították a bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható ismeretlen elkövetőt.
A járőrök aznap kora este P. Krisztiánt budapesti lakásán elfogták. A 28 éves férfi még az otthonában elismerte a bűncselekmény elkövetését. A járőröknek azt a ruhát is megmutatta, amit a bűncselekmény elkövetésekor viselt, amit már a szennyes közé rejtett el.
A nyomozók P. Krisztiánt előállították a kerületi rendőrkapitányságra, gyanúsítottként hallgatták ki, majd őrizetbe vették, és előterjesztést tesznek előzetes letartóztatásának indítványozására.

Ha tetszett ossza meg másokkal is.
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Facebook Comments

Szólj hozzá!

avatar
  Subscribe  
Visszajelzés