Gépkocsifeltörőt fogtak el a józsefvárosi rendőrök

Őrizetbe vették a nyomozók azt a férfit, aki feltört egy parkoló autót a kerületben, és ellopta a benne lévő tabletet. Az elkövető a gyanúsítotti kihallgatásakor további két gépkocsifeltörést is beismert – olvasható a police.hu-n.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint a 38 éves budapesti J. István 2017. november 10-én 16 óra 50 perc körül a Nap utcában betörte egy parkoló autó ablakát, és ellopta a benne lévő tabletet, majd elmenekült a helyszínről.

A rendőrök a térfigyelő kamerák felvételei alapján beazonosították az elkövetőt, aki ellen elfogatóparancsot adtak ki. A józsefvárosi Térfigyelő Központ munkatársai 2017. november 13-án észlelték, hogy a Kőris utcában tartózkodik a férfi, akit a kiérkező járőrök a helyszínen elfogták, majd előállították.

A rendőrök J. Istvánt lopás bűntett miatt gyanúsítottként hallgatták ki, amely során két korábbi gépkocsifeltörést is beismert, amit szintén Józsefvárosban követett el. A Budapesti Rendőr-főkapitányság VIII. kerületi Rendőrkapitányságának nyomozói a férfit őrizetbe vették és előterjesztést tettek előzetes letartóztatásának indítványozására.

Ha tetszett ossza meg másokkal is.
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Facebook Comments

Szólj hozzá!

avatar
  Subscribe  
Visszajelzés