Elfogták a férfit, aki ellen négy elfogatóparancs volt érvényben

A józsefvárosi rendőrök lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatnak eljárást egy férfival szemben, aki ellen már négy elfogatóparancs volt érvényben. A police.hu tájékoztatása szerint a józsefvárosi nyomozók egy X.kerületi bevásárlóközpontnál ismerték fel és igazoltatták a férfit akit kerékpárlopással vádolnak.

A BRFK VIII. kerületi Rendőrkapitányságára 2017. október 8-án érkezett lakossági bejelentés, hogy a Déri Miksa utcában egy kerékpártárolóból eltűnt egy lezárt kerékpár.  A rendőrök a közterületi kamerák felvételei alapján megállapították, hogy a lopást a 34 éves budapesti B. Rudolf követte el. A férfi ellen a józsefvárosi rendőrök elfogatóparancsot adtak ki.

B. Rudolfot 2017. november 9-én a VIII. kerületi Rendőrkapitányság nyomozói egy X. kerületi bevásárlóközpont bejáratánál felismerték és igazoltatták. Az igazoltatás során az intézkedő rendőrök átvizsgálták a férfi ruházatát, ahonnan biciklilopásokhoz alkalmas szerszámok kerültek elő. A rendőrök az igazoltatás során megállapították, hogy B. Rudolf ellen további négy elfogatóparancs volt érvényben.

A járőrök a férfit elfogták, és előállították a VIII. kerületi Rendőrkapitányságra, ahol gyanúsítottként hallgatták ki és őrizetbevételét követően kezdeményezték előzetes letartóztatását.

police.hu

Ha tetszett ossza meg másokkal is.
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Facebook Comments

Szólj hozzá!

avatar
  Subscribe  
Visszajelzés