Megdöbbentő körülmények a Fiumei úti sürgősségi környékén


Arold Péter Hírek VIII. kerület

Katasztrófa! Mondhatná egy hajhász riporter. De nem riporter mondja, hanem én. Sajnos több alkalommal is látogatásomat kell tennem a Fiumei úti sürgősségin, de most jutottam el odáig, hogy megírjam a tapasztalataimat a kórház kinti világáról.

Hangsúlyozom, a kinti. Az orvosok és a nővérek benti viselkedése számomra kifogástalan, mint ahogy kifogástalan az épületen belül működő CT és MRI központ. Az maga a csoda! Kulturált körülmény, kedves nővérek és ápolók,  magasan képzett orvosok. Na de addig, amíg a parkolóból odaérek. Na az maga a katasztrófa. Nem fogok itt hosszú cikket írni a környezetről, és a mentő állomáson várakozó mentősök dohányfüstbe burkolódzó sziluettjükről ( a fűst szaga betolakszik a lépcsőház  első emeletéig, ugyanis pont a várakozó felett van).

 

Szép dolog, ha a hajléktalanak veszünk egy kis ennivalót. Ha belegondolok, hogy egy ilyen mocskon kell keresztülgázolni egy kórházba, ahová gyógyulni megyünk. Most folytassam? Nem. Nem folytatom, inkább elgondolkodom azon, hogy hol tartunk. Hogy miért?


Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük