Megkérdeztük az Önkormányzatot


Arold Péter Hírek VIII. kerület

A napokban cikkezett róla a jobb oldali sajtó, hogy karácsony előtt rúgták ki azt a női munkaerőt, aki nem volt hajlandó a túlórázásra az önkormányzati hivatalban. 

Mi megkérdeztük az Önkormányzatot, ahonnan gyorsan meg is érkezett a válasz.

Az önkormányzat munkáltatói jogait a jegyző gyakorolja – kérdését neki továbbítottam. Tudomásom szerint Marton Anita próbaidős munkavállaló volt, a próbaidő lejárta előtt a munkaviszony indoklás nélkül felbontható mind a munkavállaló, mind a munkáltató részéről.

Portálunk ígéretet kapott , hogy a jegyző is reagálni fog a kérdésünkre.

A Hír Tv online oldalán tovább firtatják az ügyet és azt írják, hogy az ellenzéki politikusok hazugsággal vádolják a nőt.

„Hazugsággal vádolták meg ellenzéki politikusok a gyermekeit egyedül nevelő családanyát, akit kirúgtak az ellenzéki vezetésű józsefvárosi önkormányzattól azért mert nem tudott túlórát vállalni. Az MSZP alelnöke nem ítéli el Pikó Andrást a lépés miatt csak válaszokat vár tőle.”

Mint a VIII. kerületi önkormányzat információja alapján megtudható, a hölgy mivel próbaidős 3, illetve 6 hónapnál régebben nem dolgozhatott a hivatalban, tehát még az előző önkormányzati apparátus vette fel.

Az alábbi videóanyag a Hír Tv-től származik és ahogy hallható az ellenzék ígéreteit taglalja. Az olvasóra bízom annak megítélését, hogy mi a valódi célja a kormány médiának.

Kíváncsian várjuk a további információkat az igazságról.

 



Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük