Ebösszeírás a Józsefvárosban


Az állatvédelemről szóló 1998. évi XXVIII. törvény 42/B. § (1) bekezdése alapján a kerületi önkormányzat ebrendészeti feladatainak elvégzése érdekében, illetve a veszettség elleni oltás járványvédelmi vonatkozásaira tekintettel három évente legalább egy alkalommal ebösszeírást végez, melyre Józsefvárosban 2020. március 16. és 2020. augusztus 31. között kerül sor

Az Önkormányzat kéri  kerületi ebtulajdonosokat és ebtartókat, hogy töltsék ki az „Ebösszeíró adatlapot” és azt 2020. augusztus 31-ig juttassák el a Józsefvárosi Polgármesteri Hivatal Hatósági Ügyosztály Igazgatási Irodájára.

Az adatlap kitöltése elektronikusan és papír alapon is történhet de személyesen átvehető a Józsefvárosi Polgármesteri Hivatal Támpontján (1082 Budapest, Baross utca 63-67. földszint), a Józsefvárosi Gazdálkodási Központ Zrt. Városüzemeltetési Igazgatóság Irodáján (1082 Budapest, Leonardo da Vinci utca 2.), valamint a kerületi állatorvosi rendelőkben

A papíron kitöltött nyomtatványokat  postai úton Józsefvárosi Polgármesteri Hivatal Hatósági Ügyosztály Igazgatási Irodájának címezve (1082 Budapest, Baross utca 63-67.) vagy személyesen a Józsefvárosi Polgármesteri Hivatal Támpontján (1082 Budapest, Baross utca 63-67. földszint), a Hivatal Hatósági Ügyosztály Igazgatási Irodáján ügyfélfogadási időpontban (1082 Budapest, Baross utca 63-67. II. emelet 210-es szobában), valamint az állatorvosi rendelőben (1082 Budapest, Horváth Mihály tér 11.)

– emailben az igazgatas@jozsefvaros.hu címen

További információ az ebösszeírásól: Józsefvárosi Polgármesteri Hivatal Hatósági Ügyosztály Igazgatási Iroda (06-1/459-2164)

KUTYÁS IGÉNYFELMÉRÉS

Ebben az évben az ebösszeírás mellett igényfelmérést is végzünk a józsefvárosi kutyatartók között, hogy ennek megfelelően tudjuk alakítani a kerület kutyás infrastruktúráját. Kérjük, szánjon 5 percet a kérdőív kitöltésére és ha szeretne aktívan is részt venni a kutyás programjaink megvalósításában, adja meg elérhetőségét is és hamarosan felkeressük.

A kutyás igényfelmérő kérdőívet itt találja

További információ az igényfelmérésről: Józsefvárosi Polgármesteri Hivatal Közösségi Részvételi Iroda (reszvetel@jozsefvaros.hu)