Polgári engedetlenség Jelky szakgimnázium


Jámbor András

A Rákóczi téri Jelky szakgimnázium tanárai álltak ki ma reggel a sztrájk miatt megfenyegetett társaik mellett.

Egészen elképesztő, hogy miután a kormányzat ellehetetlenítette a sztrájkjogot, arra kényszeríti a tanárokat, hogy polgári enegedetlenséggel mondják el véleményüket az oktatási rendszerről, még meg is büntetik őket!

Pedig vannak hibák a rendszerben amik javításra szorulnak, óriási a tanárhiány, és bődületesen alacsonyak a fizetések. Az pedig egy vicc, hogy nincs pénz a béremelésre, hiszen alig 2 hónapja adott plusz 70 milliárdot a kormány Rogán propagandájára, és a titkosszolgálatokra. Csak ebből 10%-kal lehetne emelni a tanárok bérét.

Józsefvárosi magazin VIII. kerület Józsefváros közéleti magazinja

  • Lázár János ajánlata Józsefváros lakóihoz
    on 2024.07.13. at 08:39

    Régóta üzenget egymásnak Lázár és Pikó a kerület polgármestere. Lázár most egy ajánlattal kedveskedik a Józsefváros lakóinak. A téma főváros VIII. kerületében megépítendő Pázmány Campus. Ajánlatom a józsefvárosiaknak Az ezeréves The post Lázár János ajánlata Józsefváros lakóihoz appeared first on Józsefvárosi magazin VIII. kerület.

  • A Józsefvárosban is kijelöltek kizárólagos parkolási helyeket
    on 2024.07.02. at 10:40

    2024. július 1-től Külső- Józsefvárosban is elindul a Kizárólagos Lakossági Parkolózóna rendszer. A Józsefvárosi Önkormányzat 2023-ban megkezdte a Kizárólagos Lakossági Parkolózónák (röviden KLP) bevezetését. A változtatás először a Palotanegyedben valósult meg, amit The post A Józsefvárosban is kijelöltek kizárólagos parkolási helyeket appeared first on Józsefvárosi magazin VIII. kerület.

  • Negyedik alkalommal jön a RákócziSokk Fesztivál
    on 2024.06.05. at 18:57

    A Józsefvárosban immár hagyománnyá vált RákócziSokk Fesztivál június 14-én és 15-én 17-től 22 óráig összesen nyolc koncerttel várja a vájt fülű közönséget a Rákóczi téren.  Az érzékenyművészeti esemény két napja The post Negyedik alkalommal jön a RákócziSokk Fesztivál appeared first on Józsefvárosi magazin VIII. kerület.

  • Pikó reakció a Magyar Nemzet rasszizmusára
    by jozsefvarosmagazin on 2024.05.20. at 21:08

    Pikó András a kerület polgármestere közösségi oldalán reagált Sára Boton polgármester-jelölt felé, a Magyar Nemzet uszításaira. A kerület lakosait képviselő polgármesterként elvárom, hogy a Fidesz polgármesterjelöltje határolódjon el propagandagyáruk rasszista The post Pikó reakció a Magyar Nemzet rasszizmusára appeared first on Józsefvárosi magazin VIII. kerület.

  • PÁRATLAN PANORÁMÁVAL, 120 MÉTERREL A DUNA FÖLÖTT NYÍLT MEG A VIRTU RESTAURANT
    on 2024.05.09. at 16:03

    Szponzorált tartalom November 22-én megnyitott az ország legmagasabb épületének tetején a VIRTU Restaurant. A MOL Campus 28. emeletén található ez a top gasztronómiai élménypont, mely nemcsak elhelyezkedésében és megjelenésében tör The post PÁRATLAN PANORÁMÁVAL, 120 MÉTERREL A DUNA FÖLÖTT NYÍLT MEG A VIRTU RESTAURANT appeared first on Józsefvárosi magazin VIII. kerület.


Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük