Elismerések a szociális munka napja alkalmából


A szociális munka napja a személyes gondoskodást nyújtó intézményeknél, szolgáltatóknál dolgozók ünnepnapja, társadalmi megbecsülésüket szimbolizálja. Józsefváros önkormányzata november 14-én a Polgármesteri Hivatalban rendezett ünnepségen adta át a kitüntetéseket és köszönte meg az ágazat kerületi dolgozóinak az egész éves áldozatos munkát. Sára Botond polgármester beszédében hangsúlyozta: a józsefvárosi szociális intézmények munkatársai erőn felül segítik az elesetteket, amelyért elismerés jár.

„Köszönet és megbecsülés jár az önök munkájáért, hiszen azt vállalták, hogy segítik azokat a józsefvárosiakat, akik valamilyen módon elesettek – vagy idős korból eredően, akár családokról, gyermekekről van szó, akár betegségről vagy hontalan emberekről – és segítségre szorulnak” – fogalmazott beszédében Sára Botond polgármester. Hozzátette: büszke arra, hogy együtt dolgozhat a jelenlévőkkel, mert, mint mondta, Józsefvárosban a szociális ágazat kifejezetten jól működik. „Önök erőn felül segítik az elesetteket, és kiválóan végzik munkájukat” – hangsúlyozta.

Kitért arra, hogy ezt a munkát kívülről is elismerik, hiszen 2013-ban Idősbarát önkormányzat-díjjal tüntették ki kerületünket, egy hónapja pedig a parlamentben Családbarát önkormányzat-díjat kapott Józsefváros. „Ezek az elismerések is azt jelzik, hogy önök jól végzik a munkájukat.

Tovább a teljes cikkre


Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük