Érvénytelenített közétkeztetési szerződés

Arold Péter

Pikó András polgármester érvénytelenítette az előző ciklusban, az utolsó pillanatban megkötött közétkeztetési szerződést. Új közbeszerzési pályázatot fog kiírni. Erről közösségi oldalán tájékoztatta a kerület lakóit. 

Érvénytelen az a közétkeztetési szerződés, amely alapján a Klassz Menza Kft. végezte a szolgáltatást egyes józsefvárosi intézmények számára.
A Józsefvárosi Önkormányzat ezért új közétkeztetési közbeszerzési eljárást fog lefolytatni. Az átmeneti időszakra pedig új szerződés jön létre, mert az önkormányzatnak kötelező feladata ellátni a közétkeztetést, így a szolgáltatásnak zavartalanul kell működnie.
Ezzel kapcsolatban az eljárás a közbeszerzési törvény előírásainak megfelelően zajlik, a Polgármesteri Hivatal a Közbeszerzési Hatóság felé a tájékoztatási kötelezettségének eleget tett.

A jogszerű állapot helyreállításán túl az új közétkeztetési közbeszerzési eljárás során is fontos szempont lesz, hogy a jövőben az eddigieknél olcsóbb és jobb minőségű közétkeztetési szolgáltatáshoz juthassanak a józsefvárosiak.

 

Érvénytelen az a közétkeztetési szerződés, amely alapján a Klassz Menza Kft. végezte a szolgáltatást egyes józsefvárosi…

Közzétette: Pikó András polgármester – 2020. május 28., csütörtök