Kocsis inkább terel, mint, hogy válaszolna


Szárnyas Hangya

Kocsis Máté a kerület valamikori polgármestere inkább terel és Karácsony Gergely tetteiről hirdet a mi pénzünkön, ahelyett, hogy erre válaszolna. Mátéék továbbra is jól másolják a reklám szlogent. Igyál még egy pohárral és fogd rá a nyuszira.

Most éppen rá mutatott a Főnök, hogy rajta a sor a hülyeségek propagálásában. Egy Facebook-os fizetett hirdetésben írja a következőket.

Mesés jutalmak a Városházán – dugók, kosz és szemét az utcákon.

Főpolgármester urunkat lenyűgözi, ahogy cégvezetői dolgoznak. Méghozzá annyira jól dolgoznak szerinte, hogy 8-10 milliós jutalomfalatot érdemelnek. Mártha Imre is.

Gyurcsány Ferenc nemrég így szólt: “azt gondolom, hogy a hozzánk közel álló világ fogja vezetni Budapestet a jövő évi választások után is (!)”. Mártha Imre is, mert ő annyira szuper. Gyurcsány róla azt mondta, hogy “több Mártha Imrét szeretne”.

Csak hogy világos legyen: amíg Karácsony Gergely siránkozik a főváros csődközeli helyzete miatt, Gyurcsányék kipakolják a kasszát, pont úgy, mint régen az egész országot. És úgy tervezik, hogy még fél évtizedig ezt fogják csinálni: a városban semmit, a városházán mindent.

A Főnök minimum 2030-ig tervez, egy csődközeli ország élén.


Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük